Inna, lăudată de celebrul Perez Hilton pentru piesa „Gimme Gimme“: „Melodia este la nivelul următor, are potenţial de hit în America“ VIDEO

Posted at


Cel mai recent single al Innei, „Gimme Gimme“,continuă să cucerească publicul din întreaga lume. Din America Latină, până în Spania, Franţa, Turcia sau România, iată că a venit şi rândul celor din Statele Unite ale Americii să fie atraşi de sound-ul acestei piese.

De curând, celebrul blogger şi om de televiziune Perez Hilton a scris un articol pe perezhilton.Com despre piesa cântăreţei din România. Articolul poate fi citit aici

„Tocmai din România, să îi urăm bun venit Innei. Piesa ei «Gimme Gimme» este altceva, este subsequent degree! O piesă pop cu un sound extem de actual, cu mare potenţial de a fi un hit în America“, a scris Perez Hilton despre piesa româncei. 


Perez Hilton a postat şi pe Twitter piesa, iar Inna i-a mulţumit pentru susţinere!

„Gimme Gimme“ are peste forty eight de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a fost în turneu promo în Chile, Mexic, Spania, Olanda şi Turcia pentru a promova acest unmarried.

Pe de altă parte, Inna pregăteşte un EP în engleză şi spaniolă pe care îl va lansa în perioada următoare, cu piese compuse de artistă precum „Me Gusta“. O imagine distorsionata despre sine si despre ceilalti este principala caracteristica a tulburarii de personalitate narcisistica (TPN). Toti cei care au incredere in propria persoana au o stima de sine crescuta, o imagine pozitiva despre sine, au numeroase beneficii, se simt echilibrati si isi ating obiectivele mult mai repede.

In cazul narcisistilor insa, stima de sine si imaginea despre sine sunt mult supradimensionate, ei au o preocupare exagerata pentru propria persoana, o imagine grandioasa despre sine.

Aceasta caracteristica ii ajuta sa fie foarte competitivi in societate, insa in momentul cand nu primesc recunoastere din partea celorlalti, considera ca li se face o mare nedreptate si devin irascibili, deprimati, se pun in garda. Cand nu le este recunoscuta “superioritatea”, ei se simt neputinciosi, inferiori.

Se mandresc cu pozitia lor in societate, dar nu se pot adapta, cand vine vorba de respectarea normelor sociale. Sunt centrati pe propriile nevoi si le ignora pe ale celorlalti. In relatiile cu ceilalti, devin preocupati de sine intr-un mod deranjant. Pot avea o atitudine prietenoasa intrerupta de remarci arogante sau de observatii ofensatoare la adresa celor cu care relationeaza.

Daca aveti nevoie de ajutor astept cu drag pe:

https://danielivan.ro