Să vină cupa la Bucureşti: Cristina Neagu şi CSM Bucureşti şi-au aflat adversarele din Liga Campionilor

Posted at
Tragerea los angeles sorţi pentru stabilirea primelor grupe din noul sezon al Ligii Campionilor a avut loc, CSM Bucureşti, campioana României, fiind plasată în urna capilor de serie, alături de Vardar, Buducnost şi Gyor.   Formaţia din Capitală va evolua în Grupa C din care mai fac parte Nykobing Falster (campioana Danemarcei), Rokometni Klub Krim Ljubljana (campioana Sloveniei) şi Vistal Gdynia (campioana Poloniei).    Prima etapă e programată pentru 6 octombrie.    După prima fază a grupelor, primele trei clasate vor ajunge în Grupele Principale. Echipele calificate din seria în care se află CSM vor fi împerecheate cu echipele calificate din grupa B, cele şase urmând a forma Grupa Principală 1. Mai departe, primele patru grupări din fiecare serie vor obţine prezenţa în sferturi. Câştigătoarele acestei faze vor ajunge în Final Four.   Ce a spus Cristina Neagu l. A. Digi Sport după tragerea la sorţi?   *Nu mă gândesc l. A. Faptul că nu vom avea most de puncte. Mai departe e «care pe care». Ne dorim să ajungem în Final Four. Vrem să luam most de puncte din prima grupă şi să avem un adversar facil în sferturi. Ăsta e avantajul unei grupei principale grele, întâlnim adversari mai uşori în sferturi. Noi, Vardar, Gyor şi, cred ecu, o echipă surpriză, acesta va fi Final Four-ul.   *Suntem 4-5 jucătoare noi. Sperăm să ne integrăm repede şi să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Visul meu a fost întotdeauna să câştig Liga Campionilor cu o echipă din România.       Dinamo şi-a aflat şi ea adversarele   Campioana României la handbal masculin, Dinamo, va evolua pentru al doilea sezon consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Elevii lui Eliodor Voica vor face parte din C:   *Abanca Ademar Leon (Spania)   *Skjern Handball (Danemarca)   *Gorenje Velenje (Slovenia)   *Kadetten Schaffhausen (Elvetia)   *Dinamo Bucureşti   *Elverum Handball (Norvegia)   Sebastian Bota, asistentul lui Eliodor Voica, a explicat pentru prosport.Ro care e obiectivul roş-albilor: „E o grupă bună, pentru că am evitat o echipă foarte puternică, precum Montpellier, şi o deplasare dificilă, cum e cea din Ucraina. Dorinţa noastră e să ocupăm unul din primele două locuri l. A. Very last, astfel încât să jucăm barajul de calificare între primele sixteen din Europa“.   Prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor se va juca în weekend-ul de thirteen-17 septembrie.

Firma noastra este lider in Servicii de Curatenie Bucuresti si se axeaza pe necesitatile dumneavoastra. De ce noi? Pentru ca ne ocupam cu placere de locuinta dumneavoastra, oferindu-va confortul mult asteptat, dar si curatenia dorita. Oferim servicii de curatenie pentru apartamente, case, vile, birouri sau spatii comerciale, la preturi competitive. Echipamentele si solutiile specializate cu care lucram si personalul bine instruit sunt garantia satisfactiei clientilor nostri.

Pentru sediile firmelor am conceput un pachet nou care cuprinde servicii de Curatenie Birouri Bucuresti. Apelati la serviciile noastre si ne vom ocupa de crearea unui mediu placut si curat, combinat cu un aspect impecabil si ingrijit. Ganditi-va ca economisiti timp, bani si energie!

Ne gasiti pe https://bestcleaningexperts.ro