Pompe centrifuge

Category: General Despre Pompe Centrifuge si submersibile in domeniul casei

Despre Pompe Centrifuge si submersibile in domeniul casei

Când alegeți o pompă evaluați corect pentru ce o utilizați întrucât gradul de claritate a apei este unul dintre criteriile importante în alegerea unei pompe centrifuge. Ca un principiu general, dacă pompele de fântână împing apa curată, pompele pentru iazuri trebuie să suporte extragerea de apă murdară, aparatele care pompează dejecțiile trebuie să aibă tocător.

Pompele submersibile de apă curată sunt folosite pentru împingerea apei din fântâni la exterior pentru consum menajer sau pentru irigații. De asemenea, pot fi folosite pentru eliberarea încăperilor de apă survenită din inundații, golirea rezervoarelor, dacă impuritățile din apă sunt de dimensiuni infime. Când achiziționați o pompă submersibilă de apă curată căutați ca producătorul să specifice tipul de apă prelucrat.

Spre exemplu, pompa submersibilă Taifu 4STM4-10, producătorul specifică folosirea acestei pompe centrifuge pentru apă curată, neutră chimic, fără depuneri abrazive. Utilizarea acesteia cu apă mai puțin curată nu numai că este ineficientă, mai grav, poate deteriora echipamentul. Când cumpărați o pompă submersibilă de apă murdară, verificați dimensiunea maximă a impurităților care pot fi pompate. Spre exemplu, pompa submersibilă de 12V TaifuTVXC30 poate pompa apă cu depuneri de maxim 10mm (1 cm).

Pompele submersibile de ape murdare cu tocător sunt utilizate pentru ape tulburi, cu deșeuri agresive. Mai exact, acestea sunt utile pentru a toca rezidurile din fose septice, toalete și deversarea fluidului în canalizare. Pompa cu tocător este utilă pentru bazine, în agricultură, la ferme, în construcții, iazuri cu apă în care există corpuri solide de anumite dimensiuni și texturi care pot fi tocate. Care este principiul de funcționare al pompelor submersibile cu tocător? Apa este pompată, iar când echipamentul atinge un anumit nivel, echipamentul macină deșeurile strânse pentru a fi în continuare pompate. Modele mobile pot fi utilizate în diverse situații și locuri.

Un alt avantaj consta in economisirea de spatiu, deoarece convertizorul de frecventa este instalat direct pe teava de refulare a pompei. Presiune si debitul in cazul acestor pompe submersibile cu turatie variabila raman constante pe intreaga durata de exploatare a produsului, iar in functie de pompa submersibila aleasa, aceasta poate avea si o rezistenta crescuta la nisip. Mai multe detalii despre avantajele acestor produse ne pot oferi chiar distribuitorii acestora, deoarece acesti specialisti cunosc toate secretele acestor pompe centrifuge. Este importanta documentarea in acest sens, drept pentru care paginile site-ului, dar si sectiunea de contact ne poate fi de mare ajutor.