02 May
Pompe submersibile

Informatii referitoare la Pompe Submersibile de caldura si apa

Daca v-ati decis sa culegeti informatii referitoare la unele pompe submersibile si utilizarea acestora sunteti bine venit pe site-ul nostru. Cel mai avantajos sistem de incalzire al locuintei dvs este daca aveti incalzirea prin pardoseala si daca folositi o pompa de caldura. Incalzirea cu calorifere poate fi deasemeni combinata cu o pompa de caldura dar trebuie ca aceste calorifere sa fie dimensionate pentru pompele de caldura. Pompele de caldura care sunt cel mai frecvent utilizate sunt pompele aer/apă. Montajul este foarte simplu si nu necesita costuri suplimentare cum ar fi foraje sau decopertari de pamant.

Componente principale ale unei pompe submersibile  de caldura sunt urmatoarele: Compresor, Condensator, Ventil de expasiune (laminare), Vaporizator, si tevile din cupru prin care curge agentul frigorific de transport al caldurii. Acest agent frigorific actioneaza intr-un sistem inchis de conducte, ceea ce inseamna ca agentul nu are nici un fel de contact cu mediul inconjurator. Agentii frigorifici cei mai folositi de producatorii sunt agenti frigorifici fara clor (dupa noile reguli UE) care au o influenta negativa scazuta asupra mediului inconjurator.

Cel mai utilizat refrigerant este R410A, un agent stabil care nu uzeaza foarte mult compresorul dar care fiind compus din molecule mici necesita un compresor cu capacitate mai mare. Consumul pompelor de caldura: Aceasta este o tema este foarte controversata si greu de stabilit. Care sunt in realitate costurile energiei electrice consumate lunar sau anual de o pompa de caldura. Cine ar putea sa raspunda corect la aceasta intrebare ?

Consumul pompelor de caldura este strins legat de mai multi factori. Trebuie sa tinem cont in primul rand de tipul sistemului de incalzire care poate fi prin pardoseala, ventiloconvectoare sau calorifere clasice. Prin firma Amitech, aveti posibilitatea de a descoperi si de a utiliza un alt produs de înalta calitate fabricat în Japonia.

Care este cea mai buna pompa de apa? Care este diferenta tipurile de pompe pentru apa? Cea mai buna pompa de apa este necesara pentru a rezolva problema alimentarii. In comertul electronic gasesti o gama diversificata de aparate ( pompe submisibile, de suprafata, motopompe sau hidrofoare ) pentru alimentare cu apa dar si pentru asigurarea unor servicii din industrie, constructii, de salubritate etc.