Service Apple Bucuresti autorizat Iphone Doctor pentru orice problema

Posted at

Daca aveti probleme cu dispozitivul dumneavoastra Apple iPhone, service Apple Bucuresti Iphone Doctor va sta la dispozitie. Avem experienta necesara pentru a interveni aproape pentru orice defect hardware pe care iPhone-ul dumneavoastra il are. Oricat de bine sunt construite, terminalele Apple iPhone pot ceda in urma utilizarii necorespunzatoare. Display iPhone 6 se poate sparge in multe cazuri de socuri mecanice, placa de baza poate fi afectata atunci cand accidental aparatul ia contact cu lichide sau portul de incarcare poate deveni nefunctional in urma unor manipulari gresite. Display iPhone 6 inlocuire si refacere.

Display iPhone 6 este construit prin aceeasi tehnologie pentru a fi mai rezistent la socuri mecanice, geamul de protectie este lipit de touchscreen si LCD printr-un adeviz optic solid. Display iPhone 6 ca si la celelate modele se poate sparge in urma loviturilor sau a socurilor mecanice repetate. Sunt cazuri in care doar geamul de protectie este fisurat, touchscreen-ul si lcd-ul fiind functionale. Se poate in acest caz separa geamul spart de restul display-ului, dar operatiunea nu este usoara. In urma separarii la cald a sticlei protectoare, folia de polarizare dintre geam si lcd se deterioreaza, rama de plastic la fel.

Ultilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 plus se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos si poate fi nevoie de un service Apple Bucuresti autorizat. Ca orice gadget de ultima generatie aceste dispozitive nu sunt atat de rezistente pe cat si-ar dori utilizatorii. Este de ajuns un soc mecanic mai puternic si display iPhone 6 se poate sparge. Sunt doua metode de a repara ecranul iPhone 6 sau iPhone 6 plus. In cazul in care este spart doar geamul, se poate schimba aceasta sticla. Geamul iPhone 6 este lipit pe toata suprafata display-ului LCD, inlaturarea acestuia facandu-se doar in laboratoare speciale si de catre personal calificat. La fel si lipirea noului geam trebuie facuta profesional, cu unelte si solutii speciale.

Inlocuieste ansamblu display iPhone 6S cu unul original de la noi si vei beneficia de garantie reala de 6 luni. La ansamblul display iPhone 6s si touchscreen iPhone 6S exista mai multe modele sau variante si de asemenea mai multe culori, asadar inainte a plasa comanda pentru ansamblu va rugam sa bifati cu atentie casutele corespunzatoare pentru ansamblul dorit de dumneavoastra. Va sfatuim ca montarea ansamblului Apple iPhone 6S sa se faca neaparat intr-un service apple Bucuresti autorizat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele ansambluri necesita o atentie deosebita la montare.